Григор Димитров ще излезе през утрешния ден в опит да

...
Григор Димитров ще излезе през утрешния ден в опит да
Коментари Харесай

Програма: Григор Димитров излиза в четвъртък в битка за място на 1/4-финалите в Куинс

Григор Димитров ще излезе през утрешния ден в опит да се класира за своя четвърти 1/4-финал от началото на сезона. Българинът реши да започва присъединяване си на конкуренцията в Куинс от квалификациите, с цел да натрупа повече дуели на трева и до момента това решение се оказва изцяло резонно, тъй като първата ни ракета наподобява в страхотна форма на най-старата тенис настилка и до момента е записал три поредни двусетови победи на шампионата, като даже не е допускал пробив.

Следващото тестване пред него пък е мач с най-висококласирания южноамериканец все още, а точно Франсиско Серундоло. Аржентинецът се намира на върховото си 19-то място в международната класация и изпрати страховит клей сезон, достигайки до 1/4-финалите в Барселона и Рим, а след това беше на единствено две точки от това да в профил Холгер Руне и да се класира за финалната осмица на Ролан Гарос.

Трябва обаче да отбележим, че Серундоло се усеща най-комфортно точно на червени кортове, до момента в който на трева беше записвал едвам една победа от общо четири дуела пред началото на актуалната седмица. Все отново осмият подложен не може да бъде подценяван, тъй като към този момент взе скалпа на Томи Пол и сподели, че има своите оръжия и на най-бързото допустимо покритие. Срещата сред Димитров и Серундоло е планувана под номер четири в програмата на централния корт и ще стартира не преди 18:30 часа българско време, а вие още веднъж бихте могли да я наблюдавате на обичайните линкове в Tennis.bg!

Централен корт (начало 14:00 часа):

1. Алекс де Минор - Диего Шварцман

2. Адриан Манарино - Тейлър Фриц

3. Карлос Алкарас - Иржи Лехечка

4. Григор Димитров - Франсиско Серундоло

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР