Григор Димитров ще излезе на корта срещу Новак Джокович около

...
Григор Димитров ще излезе на корта срещу Новак Джокович около
Коментари Харесай

Дъждът в Синсинати спря отново, играта се подновява

Григор Димитров ще излезе на корта против Новак Джокович към среднощ в най-вълнуващия осминафинален конфликт на тенис шампионата от сериите “Мастърс” в Синсинати. Това ще се случи обаче единствено в случай че дъждът не обърка в допълнение програмата на събитието в Охайо, защото към този момент преваляванията попречиха на уредниците да започват спортния ден по проект.

SCHEDULE UPDATE: No play before 1PM.

Due to weather, the order of play has been revised, with Halep-Tomljanovic kicking off Center Court play.

Updated Thursday Schedule: https://t.co/fkEDoINTyH pic.twitter.com/DeJsEqrQHJ
— Western & Southern Open (@CincyTennis) August 16, 2018
По прелиминарен график всички първи срещи от дневната сесия трябваше да стартират в 18, само че вместо това няма да бъде обещано начало преди 22:00 часа българско време (първоначално беше 20, след което бе изместено с 60 минути, a след това със 120, без да се трансформира реда на мачовете) . Също по този начин незавършените дуели от вчерашния ден при дамите ще бъдат с преимущество и започнаха преди останалите - Симона Халеп против Айла Томлянович (4:6, 6:3, 4:3) и Аманда Анисимова против Петра Партич (5:4). Румънката си свърши работата много бързо и сграбчи третия сет с 6:3, като във вечерната сесия има плануван идващ дуел против Ашли Барти.

Димитров - Джокович е към този момент трети мач по стратегия на централния корт и с цел да стартира, би трябвало първо да свършат доиграването на Халеп - Томлянович (което към този момент е факт) и по-късно Анжелик Кербер - Мадисън Кийс. За този корт в началото бе плануван и Милош Раонич - Денис Шаповалов, само че поради дъжда бе преместен на корт номер 10 (те изиграха единствено три точки, преди да завали отново). Ако метеорологичните условия не въздействат повече на графика на срещите в Синсинати, то Григор Димитров и Новак Джокович могат да стартират към 01:00 часа след среднощ българско време, колкото и нестабилно да наподобява прогнозирането на този стадий.
Best. News. EVER.#CincyTennis https://t.co/TN4nzwKix5
— Western & Southern Open (@CincyTennis) August 16, 2018 В последна сметка в 22:20 часа тенисистите излязоха на кортовете за първите мачове от програмата на обособените уреди. Само 15 минути по-късно обаче заваля още веднъж.

Welp...that was short-lived.

The rain has returned and players have been taken off the court.

Please stay tuned for updates. pic.twitter.com/Fzyz6FPDO8
— Western & Southern Open (@CincyTennis) August 16, 2018 В 23:15 часа играчите още веднъж излязоха на кортовете, а най-важното за българските почитатели бе, че Анжелик Кербер и Медисън Кийс можеха най-сетне да стартират борбата си на централния корт.

Let's do this #CincyTennis pic.twitter.com/irg8pAU528
— Western & Southern Open (@CincyTennis) August 16, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР