Григор Димитров ще играе с казахстанец на старта във ВиенаГригор

...
Григор Димитров ще играе с казахстанец на старта във ВиенаГригор
Коментари Харесай

Григор Димитров ще играе с казахстанец на старта във Виена

Григор Димитров ще играе с казахстанец на старта във Виена
Григор Димитров ще започва присъединяване си във Виена с мач против казахстанеца Михаил Кукушкин, който мина сполучливо квалификациите на шампионата от сериите АТР 500.

Кукушкин във финалния кръг от пресявките отстрани руснака Андрей Рубльов с 6-2, 6-3 за 71 минути. Рубльов обаче също продължава напред като "щастлив губещ" и е евентуален противник на Гришо във втория кръг. Рубльов ще тръгне в главната скица против различен квалификант - Денис Кудла от Съединени американски щати. Григор Димитров и Кукушкин на равнище АТР са се срещали два пъти - българинът стига до успеха на Мастърса в Маями през 2012 година, само че казахстанецът се реваншира три години по-късно на Откритото състезание на Съединени американски щати 2015.

Евентуален съперник на Димитров в полуфиналите е лидерът в схемата Доминик Тийм, който потегля против Рубен Бемелманс, а във втори кръг може да играе с финалиста от последните две издания Жо-Вилфред Цонга или Сам Куери. Димитров за първи път в кариерата си ще взе участие в шампионата в австрийската столица. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР