Григор Димитров ще играе на четвъртфинал в Маями за първи

...
Григор Димитров ще играе на четвъртфинал в Маями за първи
Коментари Харесай

Григор ще играе четвъртфинал срещу Алкарас в Маями

Григор Димитров ще играе на четвъртфинал в Маями за първи път в кариерата си. Българинът се оправи след 3-6, 6-3, 7-6(3) с Хуберт Хуркач. Мачът продължи 2 часа и 41 минути, като Гришо взе пети триумф в пет мача с поляка.

На четвъртфинала Димитров ще се изправи против международният номер 2. Испанецът, лидер в схемата в Маями, победи на осминафинала с 6-3, 6-3 Лоренцо Музети. Григор има една победа и три загуби в срещите си с Алкарас досега.

Иначе Хуркач стигна до първата точка за пробив в шестия гейм, само че Димитров я отрази. В осмия гейм обаче българинът позволи пробив след няколко неточности и изостана с 3-5. После полякът взе своето подаване и затвори първия сет.

В началото на втория сет хасковлията продължаваше да позволява повече неточности. В шестия гейм обаче той стигна до два шанса за пробив, само че не съумя да ги осъществя. При третия обаче Димитров проби и поведе с 4-2. До края на сета българинът задържа преднината си и изравни.

В третата част нашенецът стигна до точка за пробив в петия гейм, само че не съумя да я осъществя. Стигна се до тайбрек, в който основният миг пристигна при 2:2 точки. Тогава Хуркач докосна мрежата и даде точка на противника. Ядосан той позволи непредизвикана неточност и резултатът стана 4:2. Гришо стигна до три мачбола при 6:3 и постави точка на разногласието с първия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР