Григор Димитров ще играе днес срещу водача в схемата на

...
Григор Димитров ще играе днес срещу водача в схемата на
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу Даниил Медведев на осминафиналите на турнира във Виена

Григор Димитров ще играе през днешния ден против лидера в схемата на АТР 500 тенис шампионата в зала във Виена Даниил Медведев в среща от осминафиналите.

Двубоят е втори в програмата на централния корт в „ Щадхале “ и ще стартира след края на мача Андрей Рубьов – Матео Арналди, който е с начален час 12:45.

До момента московчанинът води с 5-2 триумфа. За последно те играха още веднъж в зала. През февруари тази година в Ротердам Медведев се наложи с 6:1, 6:2 на полуфиналите. Преди година двамата играха отново във Виена, още веднъж на полуфинал. Тогава Димитров отстъпи с 4:6, 2:6. Последният триумф на Григор против този конкурент беше в Индиън Уелс през 2021 година, когато завоюва след поврат с 4:6, 6:4, 6:3

Шампионът през 2021 година Александър Зверев се класира за четвъртфиналите след триумф с 6:2, 6:4 над първата ракета на Англия Камерън Нори. На четвъртфиналите Зверев, който е номер 5 в схемата на шампионата, ще чака спечелилия от мача сред руснака Андрей Рубльов и италианеца Матео Арналди.

В различен мач, само че от първия кръг, италианецът Яник Синер завоюва със 7:6(2), 7:5 против американеца Бен Шелтън.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР