Григор Димитров ще бъде поставен под №1 в схемата и

...
Григор Димитров ще бъде поставен под №1 в схемата и
Коментари Харесай

Пазят мястото на Григор 5 минути преди мача

Григор Димитров ще бъде подложен под №1 в схемата и ще може да разчита на компромис от страна на уредниците на тенис шампионата „ София оупън “. Първата ни ракета е в Монако и към момента чака резултатите от проучванията, на които се подложи поради болки в рамото, получи по време на Аустрелиън оупън.

„ Може да вземе решението си и пет минути преди първия мач – съобщи австралиецът. – Той го заслужава, тъй като стигна до третото място в света, а предходната година направи необикновено шоу. Знам, че той прави всичко допустимо да пристигна и да играе, само че в действителност има проблем с рамото и към момента няма изрично развиване по въпроса. Невъзможно е Григор да бъде сменен в България, изключително за дамите. “

Българското присъединяване в „ Арена Армеец “ обаче по този начин или другояче ще е съществено. Надеждата на родния тенис Адриан Андреев получи последния „ уайлдкард “ за главната скица и на 16 години ще дебютира на професионален шампионат. Покани за главната скица имат още националът за Купа „ Дейвис “ Димитър Кузманов и националният първенец Александър Донски. В квалификациите пък ще играят Александър Лазов и Александър Лазаров. Сред най-изявените непознати тенисисти, които са удостоверили присъединяване, са финалистът от 2016-а Виктор Троицки (Сърбия), Филип Колшрайбер (Германия), Андреас Сепи (Италия), Робин Хаасе (Холандия), които са взели участие и в предходните издания на конкуренцията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР