Григор Димитров ще бъде една от звездите на престижния експериментален

...
Григор Димитров ще бъде една от звездите на престижния експериментален
Коментари Харесай

Григор ще участва на престижно тенис шоу в Сидни

Григор Димитров ще бъде една от звездите на влиятелния пробен шампионат FAST4, който ще се организира на "Кен Розуел Арена " в Сидни на 8 януари.

Александър Зверев и Ник Кириос са другите звезди в мини конкуренцията, която ще опълчи тим Австралия против тим на света. Кириос ще поведе австралийците, а Димитров и Зверев ще бъдат в международната селекция.

Надпреварата ще бъде по разпоредбите "бързи четири ", които бяха основани от Тенис Австралия и включват геймове без преимущество и победа при 4 извоювани гейма с тайбрек при 3:3. Кириос е огромен почитател на тези правила, които последователно си проправят път в тениса, а въпросният мини шампионат ще се организира за четвърта поредна година.

През 2017 Кириос дружно с Бърнард Томич донесоха успеха на Австралия, откакто Кириос победи Рафа Надал, а Томич - Доминик Тийм.

"FAST 4 шоуто бе огромно развлечение в Сидни и нямам самообладание още веднъж да играя на "Кен Розуел Арена ", съобщи Кириос.

Почивката завърши: Григор тренира на "Луи II "

"Нивото на игра бе доста високо и чакам да доближи даже по-високо с хора като Димитров и Зверев ", съобщи Кириос, който сподели благи думи и по отношение на българина, който е измежду околните му хора на тура.

"Страхотно е да видя Григор още веднъж в топ формо, завършвайки под №3 в света. Той ми оказа помощ доста преди няколко месеца и се веселя, че имаше толкоз сполучлив свършек на годината - никой не го заслужава повече. "

По проект Димитров стартира годината с присъединяване на шампионата в Бризбейн, който завоюва преди година. След това ще взе участие на шоуто с Кириос в Сидни преди да вземе глътка въздух преди старта на Аустрелиън Оупън.

Григор напусна организацията на Федерер

Два мача на Гришо измежду най-великите за 2017-а

Предричат загуба на позиции за Димитров през 2018-а

Водещ тенис специалист: Григор се потвърди като огромна звезда

Федерер: С Григор ще пълним залите и като артисти!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР