Григор Димитров (щ32 в света) загуби от Карлос Алкарас (Исп,

...
Григор Димитров (щ32 в света) загуби от Карлос Алкарас (Исп,
Коментари Харесай

Гришо се опъна на Алкарас

Григор Димитров (щ32 в света) загуби от Карлос Алкарас (Исп, щ2) с 2:6, 5:7 в III кръг на " Мастърс " шампионата в Мадрид (7,7 млн. евро). Водещата ни ракета много затрудни новото " знамение " на тениса, като остана на корта тъкмо час и половина.
В първия сет испанският младеж, който след броени дни ще навърши 20 години, бе безапелационен. Световният №2 и лидер в схемата взе всичките си подавания и направи два пробива при сервисите на Димитров.
Алкарас нанесе удар още в първото подаване на българина, а по-късно поведе с 2:0. В седмия гейм младокът още веднъж проби и поведе с 5:2, а по-късно взе сервиса си, без даже да даде точка на противника.
Във втория сет Димитров заигра на по-високо равнище и стартира със сервиса по-добре. Той взимаше решително геймовете на собствен сервис първоначално, а в в шестия стигна и до две точки за пробив, като осъществя втората за 4:2. Последва рибрейк на нула от Алкарас. При 5:5 испанецът още веднъж направи пробив в основен миг, а по-късно завоюва и подаването си, като осъществя последната точка в мача с техничен пай удар. Това бе втора загуба на Димитров от два мача против този противник.
Гришо към този момент е с 87 провали и 118 победи в 88 участия на " Мастърс " шампионатите, а за сезона досега съотношението му е 11 триумфа и 8 загуби.
На мача сред Гришо и Алкарас беше забавно и по трибуните. В ложата на Гришо беше Мадалина Геня. Румънската хубавица е считана за новото гадже на българина. Тя е модел и живее в Италия. 35-годишната дива е имала връзки с футболисти, както и с Леонардо ди Каприо.
Двамата с Димитров се следват в инстаграм и това още повече подхранва в допълнение спекулациите за връзка посред им. Освен като модел, Геня е и актриса. Миналата година тя се снима във кино лентата Deep Fear, в който си партнира с Ед Уестуик, а преди този момент извърши ролята на София Лорен в House Of Gucci. Последната публична връзка на Григор бе с рускинята Лолита Османова. Преди това той е бил със Серена Уилямс, Мария Шарапова, Никол Шерцингер и др.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР