Григор Димитров се завръща на корта с мач срещу французина

...
Григор Димитров се завръща на корта с мач срещу французина
Коментари Харесай

Григор Димитров се завръща на корта срещу Адриан Манарино в Акапулко пряко по MAX Sport 1

Григор Димитров се завръща на корта с мач против французина Адриан Манарино на ATP 500 шампионата в Акапулко. Най-добрият български тенисист от към месец не е взел участие в шампионати, защото се възстановяваше от травма, а в този момент за своето завръщане е избрал една от конкуренциите, които сигурно са измежду желаните от него. Димитров завоюва Откритото състезание на Мексико през 2014 година и обичайно се показва устойчиво на кортовете в Акапулко.
Българинът е подложен под номер 5, като пред него в схемата на шампионата са трима състезатели от топ 10 – Стефанос Циципас, Александър Зверев и Диего Шварцман, както и Милош Раонич.
 Григор Димитров се завръща в игра още другата седмица Григор Димитров се завръща в игра още другата седмица
Първата ни ракета Григор Димитров ще взе участие на новия шампионат в Сингапур през идната седмица. Най-добрият български тенисист започн...
Участието си Димитров ще започва във втория ден от конкуренцията. Негов противник в първия кръг ще е французинът Адриан Манарино. Димитров и Манарино имат общо два мача между тях, като и двата са извоювани от българина. Последната им среща бе точно в Акапулко през предишния сезон. Тогава в мач от втория кръг Гришо стигна до сложен триумф и завоюва с 6:7, 6:2, 7:6. Сега дуелът сред двамата е от първия кръг – ще се изиграе сутринта на 17 март, като се чака да стартира след 06:00 часа българско време, и ще бъде излъчен директно по.

Ако Димитров в профил французина, най-малко на доктрина, той би имал по-лесна задача във втория кръг. Манарино сега е 34-ти в международната класация, а противник във втория кръг ще е спечелилият сред 46-ия в света Миомир Кецманович и 62-рия Фелисиано Лопес. Евентуално на четвъртфиналите има възможност българинът да срещне по-високо подложен от него в ранглистите тенисист и това би бил Диего Шварцман. Последното затруднение преди финала, пък би трябвало да бъде поставеният под номер 1 в схемата на шампионата Стефанос Циципас. Това обаче би се случило единствено в случай че липсват изненади. А дали ще има такива, ще може да разберем в директните излъчвания на Откритото състезание на Мексико през тази седмица по.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР