Григор Димитров се завърна победоносно в АТР Тура, след като

...
Григор Димитров се завърна победоносно в АТР Тура, след като
Коментари Харесай

Виртуоз в близост до мрежата: Григор остави Корда безмълвен след изумително воле

Григор Димитров се завърна победоносно в АТР Тура, откакто си взе известна отмора от кортовете, и преодоля теста на Себастиан Корда на старта в Марсилия. Най-добрият български тенисист показва впечатляващо ниво в хода на конфликта и изразено доминираше във всеки един аспект над американеца, с цел да пречупи с крайното 6:1 7:6(5).

Осмата победа за първенеца от Бризбейн през 2024-та година пък не пропусна да ни направи очевидци и на следващото вълшебно осъществяване с марката " Григор Димитров ", откакто първата ни ракета засвидетелства големия си гений и възприятие към топката, с цел да пласира фамозно стоп воле. Въпросната обстановка се разигра в средата на първия сет, когато в дълготрайно разиграване Корда избра да пусне къса топка, до която вторият подложен доближи, показвайки забележителни атлетически качества, преди след това да впечатли с виртуозно допиране на мрежата, като остави международния номер 34 безгласен.

За Димитров следва още в утрешния ден да се завърне на корта във френския град за четвъртфиналната си борба в конкуренцията, а вие бихте могли да се насладите на шедьовъра на сънародника от прикаченото по-долу видео.

Delightful Feel
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР