Григор Димитров се завърна на корта с победа във втория

...
Григор Димитров се завърна на корта с победа във втория
Коментари Харесай

Гришо: Ще се разплача

Григор Димитров се завърна на корта с победа във втория кръг на Мастърса в Маями над ветерана Фелисиано Лопес. След триумфа международният номер 29, който поради травма в рамото не бе играл от Откритото състезание на Австралия през януари, разкри, че е минал през доста тежък интервал и даже му иде да се разплаче.

" Честно казано, съм близо да се разплача. Беше тежък път за мен досега, тъй че съм доста удовлетворен да бъда назад на корта. Нямам изключително упования към себе си, пробвам се да употребявам оптимално всеки ден, в който мога да изляза и да играя. Дори не мислех, че ще мога да играя тук, тъй че щом получих този късмет желаех да се възползвам оптимално от него. За мен бе дълъг път от Австралия до момента, тъй че просто желаех да изляза на корта и да разперя крила ", сподели някогашният номер 3 в света.

" Бях дълго време отвън корта. Можех да упражнявам във фитнеса и да подкрепям играта си, само че не можех да поднасям над един месец. Преминах през доста лекувания, доста рехабилитации, доста от всичко. Да дойда и да играя без болежка е хубаво. Повторенията и ударите изискват време, тъй че не чакам прекомерно доста от себе си на този шампионат. Единственото, за което мисля е по какъв начин ще бъде рамото ми на следващия ден заран. Просто желая да се събудя и да не изпитвам сериозна болежка. Малко лимитиран съм във връзка с някои неща, само че е такова, каквото е. Дали е на корта или отвън него, бориш се с каквото имаш ", добави Димитров.

В третия кръг българинът ще се изправи против австралиеца Джордан Томпсън.

 

Бтв

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР