Григор Димитров се завърна на корта с победа. Най-добрият български

...
Григор Димитров се завърна на корта с победа. Най-добрият български
Коментари Харесай

Перфектно завръщане на Григор Димитров - победа!

Григор Димитров се завърна на корта с победа. Най-добрият български тенисист се наложи с 2:0 сета над Даниел Еванс (Великобритания), в обособените елементи 7:5, 7:5 и се класира за четвъртфиналите на шампионата на твърди кортове в Ченду, Китай. Срещата продължи час и 39 минути, предава http://tennis24.bg.

``
реклама

В идващия кръг Димитров ще срещне Александър Бублик (Казахстан) или Джордан Томпсън (Австралия).

Срещата стартира извънредно равностойно, като двамата взимаха подаванията си без никакви проблеми. При 6:5 в своя изгода Димитров стигна до две точки за пробив и съумя с брейк в последния миг да затвори сета. Това се оказа преломен миг в мача, тъй като Димитров продължи серията си и при започване на втората част, печелейки общо 5 поредни гейма на сметката си за задатък от сет и 3:0.

При 5:3 българинът сервира за мача, само че позволи неочакван пробив, с който Еванс съумя да върне интригата. При 6:5 Димитров направи нов пробив и се поздрави с триумфа.

За Димитров това беше първи мач от US Open насам. Българинът записа второ присъединяване в Ченду, където през 2016 година доближи до полуфиналите.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР