Григор Димитров се разграничи от най-големите в тениса и призна,

...
Григор Димитров се разграничи от най-големите в тениса и призна,
Коментари Харесай

Григор Димитров хвали Федерер и Надал: Не знам дали пак ще има такива тенисисти

Григор Димитров се разграничи от най-големите в тениса и призна, че е надалеч от класата на старите майстори. Българинът за следващ път отхвърли сравненията с Роджър Федерер, които бяха неизменима част от визитката му, до момента в който пробиваше в тениса.

„ Наистина съм изтощен от тези приказки – съобщи Григор. – Това е в предишното. Не знам дали още веднъж ще има потомство като това на Федерер или това на Надал. Двамата оставиха огромна диря. “

Късно нощес Димитров изигра първия си мач от шампионата от сериите „ Мастърс “ в Мадрид против Милош Раонич (Канада). Местният любим Рафаел Надал пък стартира присъединяване си през днешния ден против французина Гаел Монфис. Лидерът в ранглистата обаче се опита да избяга от статута на неоспорим любимец.

„ Наистина играх добре в Монте Карло и Барселона и това ме прави благополучен – съобщи Краля на клея. – Но това не ми подсигурява победи и в идващите шампионати. За мен не е значимо да съм любимец, а да съм подготвен за игра. “

Матадора тренира с Димитров преди конкуренцията, само че очевидно различен спаринг сътрудник – Доминик Тийм, е нанесъл удар по самочувствието му в последните дни. В подготвителен мач австриецът спечелил сет със 7:5, след което Надал взел „ реванш “ с 6:1.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР