Григор Димитров се прибра за кратко у нас, като след

...
Григор Димитров се прибра за кратко у нас, като след
Коментари Харесай

Григор Димитров: Обичам у дома, искам да съм близо до корените си

Григор Димитров се прибра за малко у нас, като след родното Хасково отскочи и до София. В столицата най-хубавият ни тенисист и неговите родители бяха признати от президента Румен Радев. Държавният глава е роден в Димитровград, само че приключва гимназия в Хасково.

Гришо отдели няколко минути на Haskovo.net, в които приказва за US Open, за фамилията, за корените си.

„ Почивам си сега, прибрах се единствено за малко, с цел да видя в Хасково майка ми и татко ми, да видя клуба още веднъж (б.а.ТК „ Хасково 2015 “). Като виждам, всичко тук на кортовете се развива доста добре.

Искам да бъда част от този клуб и с каквото мога да оказвам помощ. За страдание обаче не разполагам с толкоз време, колкото ми се желае “, сподели Димитров.

„ US Open завърши малко по-рано за мен. Но като цяло имах положителни 7-8 седмици в Щатите и в този момент стартирам да се приготвям за Азия. Смятам, че на Мастърса в Шанхай, който следва, имам положителни шансове.

До края на година имам 5-6 шампионата. Целите ми си остават същите. И по-късно стартирам още веднъж. Трябваше ми обаче в действителност малко отмора “, добави нашето момче.

„ Важно е да заставам покрай корените си, да съм колкото се може по-често покрай фамилията си. Моят живот е толкоз бърз-всяка една седмица съм на друго място и по тази причина е доста хубаво, когато се прибера у дома, хубаво е да се срещнеш с роднините си, да си там, откъдето си тръгнал.

Това ми дава огромна мощ и вероятност за бъдещето. Винаги по-късно се усещам много по отпочинал, тъй като знам, че би трябвало да стартира още веднъж с тренировките след това, с фитнеса и въртележката стартира още веднъж да се върти. Затова дните, като в този момент, в които съм свободен, ги употребявам оптимално да върша това, което ми се желае “, приключи Григор Димитров, който този път е сингъл у нас
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР