Григор Димитров се прибра в родния си град Хасково вчера,

...
Григор Димитров се прибра в родния си град Хасково вчера,
Коментари Харесай

Григор Димитров: Винаги е по-специално, когато тренирам в Хасково

Григор Димитров се прибра в родния си град Хасково през вчерашния ден, а през днешния ден към този момент беше на корта. Той и треньорът му Кристиан Гро не пропуснаха да проведат малко занятие.
 Гришо се срина против 145-ия в международната класация
Гришо се срина против 145-ия в международната класация

Никола Милойевич изненада неприятно Димитров на " Адрия Тур "

За формата на най-хубавия български тенисист пък следеше прецизно и татко му - Димитър Господинов.

Григор е за малко у нас, като се чака до края на деня да замине за Задар. В хърватския град ще се организира вторият мини шампионат от " Адриа Тур ". Ето какво показа Димитров пред медиите след края на своята подготовка:
 Григор ще прави компания на Джокович на трибуните на Adria Tour, победа за Тийм
Григор ще прави компания на Джокович на трибуните на Adria Tour, победа за Тийм

Три триумфа в конкуренцията за австрийския ас

" Хубаво е още веднъж да съм у дома. Винаги е по-специално за мен, когато упражнявам в Хасково. Имам толкоз доста мемоари от този корт. Дори не мога да кажа тъкмо какъв брой мача съм изиграл тук. Имах и победи, и загуби. Всеки път, когато се прибера има една носталгия. В края на тази седмица ще играем в Хърватия, ще създадем още няколко подготвителни мача. За всеки един от нас това е доста значимо. Беше хубаво, че се видяхме в този момент в Белград. Прекарахме хубави моменти отвън корта. Видяхме кой по какъв начин се е подготвял, по какъв начин е упражнявал. Нещата стартират да се възстановяват. Чакаме да забележим по кое време ще стартират шампионатите.

С Джокович непрекъснато приказваме, и то на разнообразни тематики. Имаме доста неща, които сме обсъждали, само че първо желаеме да забележим по кое време ще стартират шампионатите, какъв брой месеца ще играем. Това са нашите цели. Не сме говорили да организираме шампионат в България. Ние спазвахме всички ограничения в Сърбия. Последните 4 месеца бяха много неприятни за нас. правихме нещата по най-хубавия метод и спазвахме всички наставления на локалното държавно управление. Използвах времето на пандемията за себе си. Предизвикателство беше да поддържаме форма.
 Григор Димитров се прибра в България
Григор Димитров се прибра в България

Това стана ясно от обява на треньора му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР