Григор Димитров се представя по мечтан начин на Мастърса в

...
Григор Димитров се представя по мечтан начин на Мастърса в
Коментари Харесай

Програмата в Шанхай: Григор в опит да вземе реванш от Джари и да се класира за 1/2-финалите

Григор Димитров се показва по желан метод на Мастърса в Шанхай и изцяло си заслужи привилегията да е един от дребното победили Карлос Алкарас през сегашния сезон, откакто през вчерашния ден изигра брилянтен мач и показва предимство над международния номер две в съвсем всички детайли от играта. Така първата ни ракета се класира за 1/4-финалната фаза на шампионата, където на следващия ден ще премери сили с 22-ия подложен Николас Джари.

Чилиецът е една от огромните позитивни изненади на 2023-та, като допреди единствено 9 месеца се намираше отвън топ 150, а в този момент е най-високоранкираният тенисист в цяла Южна Америка, което се случи с помощта на купите му от ATP шампионатите в Сантиаго и Женева.

За последно Григор и Джари се сблъскаха навръх финала в швейцарския град и тогава 198-сантиметровият състезател се наложи със 7:6(1) 6:1, а също така южноамериканецът има още една победа над нашия съотечественик, която датира от конкуренцията в Барселона през 2019-та година.

Трябва обаче да отбележим, че до момента двамата в никакъв случай не са се сблъсквали на твърди кортове, само че това ще се случи още на следващия ден в 11:30 часа българско време, а вие още веднъж ще може да наблюдавате срещата в действително време, в случай че се обърнете към линковете на нашия уебсайт.

Програмата за петък в Шанхай:

Централен корт (стартират не преди 11:30 часа)

1. Григор Димитров - Николас Джари

2. Уго Юмбер - Андрей Рубльов (не преди 15:00 часа)

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР