Григор Димитров се представи силно на турнирите в Австралия, но

...
Григор Димитров се представи силно на турнирите в Австралия, но
Коментари Харесай

Григор Димитров тренира в Монте Карло


Григор Димитров се показа мощно на шампионатите в Австралия, само че това към този момент е минало и първата ни ракета се приготвя интензивно за конкуренциите през февруари. Това стана ясно от видео, оповестено в обществените мрежи от неговия треньор Дани Валверду. На него се вижда по какъв начин международният №29 тренира на едно от обичаните си места – фамозният кънтри клуб в Монте Карло, където живее.

Димитров бе декларирал присъединяване на започващия в понеделник ATP 250 шампионат в Монпелие, само че явно е решил да си даде по-дълга отмора след Australian Open и отдръпна поръчката си. Така идната конкуренция в календара на първата ни ракета е ATP 500 в Ротердам (13-19 февруари). Надпреварата в Нидерландия по традиция е доста мощна, като тази година ще забележим на корта петима играчи от Топ 10 в лицето на Стефанос Циципас, Андрей Рубльов, Феликс Оже-Алиасим, Холгер Руне и Хуберт Хуркач, а измежду участниците са още Даниил Медведев, Александър Зверев и Яник Синер.

След Ротердам Димитров ще се изяви на ATP 250 шампионата в Марсилия (20-26 февруари), след което ще се насочи към Съединени американски щати за Мастърс шампионатите в Индиън Уелс (8-19 март) и Маями (22 март – 4 април).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР