Григор Димитров се отказа в последния момент от участие на

...
Григор Димитров се отказа в последния момент от участие на
Коментари Харесай

Григор се извини във Виена: Уморен съм и не мога да играя на високо ниво

Григор Димитров се отхвърли в последния миг от присъединяване на шампионата от категория АТП 500 във Виена, а незабавно по-късно се извини на уредниците и на почитателите в австрийската столица.

Българинът имаше покана от уредниците и бе част от жребия за шампионата, само че в деня преди първия си мач взе решение да се отдръпна от присъединяване.

Григор се отхвърли от Виена поради натоварена стратегия

Причината е, че многото мачове в последните седмици са оказали въздействие, Григор усеща отмалялост и избира да отпочине преди идващите значими седмици, в които ще взе участие на последния Мастърс в Париж, както и на Мастърса на осемте най-хубави в Лондон.

Димитров е бил във Виена и в персонален диалог с турнирния шеф Хервиг Щрака е обяснил аргументите за късния отвод. Той изрази и вяра в бъдеще да играе в австрийската столица, където до този миг по този начин и не е взел участие.

Григор подложен под номер 6 на Мастърса в Париж

"Радвах се доста за първото ми присъединяване ввъв Виена. Но след многото мачове в Азия напоследък и сполучливата седмица в Стокхолм, физически не съм в положение да играя тук на най-високо равнище ", показа международният №8.

"Разбира се, съм отчаян, че няма да вземам участие във Виена, само че се надявам скоро още веднъж да мога да играя тук ", добави Григор.

Гришо единствено на 115 точки от Джокович в ранглистата
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР