Григор Димитров се намираше в крайно негативна серия през втората

...
Григор Димитров се намираше в крайно негативна серия през втората
Коментари Харесай

Григор за завръщането на Валверду : Страхотно е; останахме приятели през годините

Григор Димитров се намираше в извънредно отрицателна серия през втората половина от сегашния сезон, като от месец май насам българинът не беше съумял да запише поредни победи на нито един шампионат. Това докара до решението на първата ни ракета да приключи близо 2-годишното си съдействие с Данте Ботини и още веднъж да стартира работа с Даниел Валверду, който беше ментор на Григор в най-силния интервал до момента в кариерата му и в действителност последните титли на нашия съотечественик са извоювани точно под управлението на венцуелския експерт.

Втората глава от тяхното партньорство пък стартира повече от впечатляващо, откакто родният ни представител се класира за полуфиналите на ATP 500 конкуренцията във Виена и още веднъж наподобява подготвен да спори с най-хубавите състезатели в света, а ето какво показа самият Димитров за връзките си с южноамериканеца, както и какви са неговите упоритости в предстоящ проект:

" Страхотно е и за двама ни. Ще прекараме седмиците до края на сезона дружно, а за по-късно няма нищо контрактувано. Ние се разбираме чудесно и през годините запазихме нашето другарство. Що се отнася до бъдещите ми цели, то във времето съм имал доста шансове да реализира по-големи триумфи, само че не желая да пребивавам в предишното. Все още се състезавам и следователно възможностите да печеля купа от Големия шлем са налице. Завръщането на Дани ми донесе доста добра основа, а тъкмо това търсех. Прекарваме отлично дружно и резултатите са разумно разследване на всичко това " - разяснява най-хубавият български тенисист.

Източник: Tennis.net

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР