Григор Димитров се намира в най-добрата си форма за годината

...
Григор Димитров се намира в най-добрата си форма за годината
Коментари Харесай

Програмата в Шанхай: Григор в опит да се класира за първи Мастърс финал от 6 години насам

Григор Димитров се намира в най-хубавата си форма за годината и записа впечатляваща серия от победи, откакто през последните четири дни пречупи съпротивата на олимпийския сребърен медалист Карен Хачанов, топ поставения Карлос Алкарас и първенеца от Женева - Николас Джари, с цел да се класира за полуфиналите на Мастърса в Шанхай. Така българинът е единствено на една победа от тоя пъкъла се класира за първия си " Мастърс " край от 2017-та година насам, когато завоюва купата в Синсинати, а след това победи и на шампионата на осемте най-хубави в Лондон.

За да доближи до мача за купата обаче, то първата ни ракета ще би трябвало да се оправи със съпротивата на Андрей Рубльов, който е най-високоранкираният останал играч в главната скица и до момента не е изгубил сет в хода на надпреварата.

Утре пък двамата положителни другари ще излязат във вечерната сесия на централния корт в Шанхай, за са дефинират краткотраен водач в тяхното богато съревнование, а мачът ще започва в 15:00 часа българско време и още веднъж ще може да го наблюдавате посредством линковете на нашия уебсайт.

Централен корт (започват не преди 11:30 часа):

1. Хуберт Хуркач - Себастиан Корда

2. Григор Димитров - Андрей Рубльов (не преди 15:00 часа)

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР