Григор Димитров се класира за втория кръг на Ролан Гарос

...
Григор Димитров се класира за втория кръг на Ролан Гарос
Коментари Харесай

Григор Димитров стартира с убедителна победа участието си на Ролан Гарос

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Григор Димитров се класира за втория кръг на " Ролан Гарос " след триумф с 6:0, 6:3, 6:2 против Тимофей Скатов. Българинът нямаше проблем против квалификанта от Казахстан, който е 147-и в международната класация.

На корта Димитров нямаше особени проблеми против Скатов. Българинът завоюва с лекост първия сет единствено за 20 минути, като не загуби нито един гейм. Във втория Димитров позволи пробив още първоначално, само че го върна незабавно. В четвъртия гейм той проби още един път, а по-късно затвори сета. В началото на третия и двамата печелеха подаванията си, само че при 2:2 Димитров се възползва от грешките на съперника си и стигна до пробив. Скатов продължи да бърка, а Димитров нямаше проблеми до края на мача.

Във втория кръг българинът ще срещне финландеца Емил Руусувуори, който в профил Грегоар Барер след петсетов оспорван дуел. Голямата изненада на деня пък беше отпадането на Даниил Медведев. Руснакът, който е втори в международната класация, отсътпи с 6:7 (5), 7:6 (6), 6:2, 3:6, 4:6 на Тиаго Сейбот Уайлд. Квалификантът от Бразилия е 172-и в международната класация и реализира най-голямата победа в кариерата си, който дефинира триумфа си като сбъдната фантазия след края на мача. Медведев влезе като един от любимците на " Ролан Гарос ", откакто стана първенец на шампионата от сериите " Мастърс " в Рим.

 

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР