Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на турнира в зала,

...
Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на турнира в зала,
Коментари Харесай

Гришо победи корав унгарец и е на 1/4 финал в Ротердам

Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на шампионата в зала, който се организира в Ротердам, Нидерландия след триумф с 6:4, 7:5 против унгареца Мартон Фучович.

Надпреварата е от категорията " АТП 500 ". Срещата продължи 1 час и 29 минути и беше първа от програмата за деня на Централния корт.

Димитров проби на два пъти подаването на своя конкурент - по един път във всеки сет, с цел да победи с триумфа. Това е трета победа от 5 мача за Димитров против Фучович и трета поредна.

Димитров и Фучович имаха 4 мача между тях преди този мач. Унгарецът завоюва първите две от тях - през 2020-а на " Мастърс 1000 " в Синсинати с 2:1 сета и по-късно - на Откритото състезание на Съединени американски щати - US Open - с 3:2.

В идващите два мача с триумфа ликува Димитров - 2:1 сета на шампионата в Сан Диего през 2021-а, а този сезон българинът завоюва след поврат от 0:1 на 3:1 сета на старта на Откритото състезание на Австралия по тенис при мъжете.

Хасковлията ще играе на четвъртфинал против спечелилия всред третия подложен в главната скица Холгер Руне от Дания и руснака, представящ Казахстан, Александър Шевченко.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР