Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на Мастърс 1000 турнира

...
Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на Мастърс 1000 турнира
Коментари Харесай

Григор Димитров преодоля безпроблемно Александър Бублик и е на 1/4-финал в Париж

 Efbet2023 Horizontal
Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на Мастърс 1000 шампионата в Париж. Българският тенисист реализира експресна победа над Александър Бублик с 6:2, 6:2 за единствено 66 минути. 

Гришо беше извънредно безапелационен в първия сет, а във втория трябваше да се оправи със доста повдигане на равнището на отигравания от страна на противника му. Независимо от това топ ракетата ни реализира нужните пробиви и приключи срещата изрично на собствен сервис.

Това беше шести мач сред Димитров и Бублик, като двамата са с по три победи. Българинът беше изгубил последния им мач, който беше по-рано през годината в Марсилия.

За Димитров това е второ класиране на четвъртфинал в парижката зала " Берси ". През 2019 година той игра полуфинал в шампионата, когато загуби от Новак Джокович.

Това е и втори четвъртфинал за първата ни ракета в шампионатите от сериите Мастърс през 2023 година, а също така хасковлията игра и на полуфинал в Шанхай през октомври.

Следващият съперник на Димитров ще бъде Хуберт Хуркач или Франсиско Серундоло, от които няма загуба до момента в кариерата си - три победи над поляка и една над аржентинеца.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР