Григор Димитров се класира за 1/8-финалите на турнира от категория

...
Григор Димитров се класира за 1/8-финалите на турнира от категория
Коментари Харесай

Григор тръгна с безпроблемна победа в Акапулко

Григор Димитров се класира за 1/8-финалите на шампионата от категория АТП 500 в мексиканския град Акапулко с безпроблемна победа над Адриан Манарино. Хасковлията се наложи с резултат 6:4, 3:0 и отричане на французина във втория сет.

Димитров не сподели най-хубавия си тенис, въпреки че доминираше през по-голямата част от мача. Това имаше и своето съображение, откакто за последно Гришо игра на Откритото състезание на Австралия, където отстъпи на Аслан Карацев на 1/4-финалите с 1:3 сета.

ака българинът записа трети триумф от три срещи над този противник, който срещна и преди година в Акапулко, само че имаше доста повече компликации при отстраняването му.

В идващия кръг негов противник ще бъде сърбинът Миомир Кецманович, с който българинът не е играл досега. Световният №46 стигна до тази фаза след 6:4, 6:4 над Фелисиано Лопес.

Първият сет беше много равносилен, само че Григор Димитров стигна до пробив в седмия гейм и поведе. При 5:4, когато сервира за продобиване на частта, българинът отрази три точки а пробив и в последна сметка съумя да запише сета на своя сметка. Димитров стартира чудесно втория сет и поведе с 3:0 след два побива, след което последва отричане на французина.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР