Григор Димитров се класира на полуфинал на тенис турнира в

...
Григор Димитров се класира на полуфинал на тенис турнира в
Коментари Харесай

Браво: Григор Димитров на полуфинал в Ротердам

Григор Димитров се класира на полуфинал на тенис шампионата в Ротердам откакто победи Алекс Де Минор 6:3, 3:6, 7:6 в извънредно оспорван мач.

В първия сет Гришо доминираше и след пробив за 3:1 не позволи изненада и завоюва сета с 3:1.

Във втория сет Димитров започва отчайващо зле и след два пробива Минор поведе с 5:0. Българинът съумя да върне единия от пробивите, само че това не бе задоволително и загуби сета с 3:6.

В третия сет при 1:1 австралиецът съумя да пробие Димитров и да поведе с 1:2, след което затвърди пробива за 1:3. Българинът обаче съумя незабавно да върне пробива и да поведе с 4:3. До края на сета играчите взимаха геймовете, в които сервираха.

В тайбрека на третия сет още веднъж Григор бе подложен напрегнат откакто загуби първото си подаване и противникът му поведе с 0:3. В последна сметка българинът победи след  като съумя да избави два мачбола и да завоюва с 8:6. Особено трагична бе последната точка. Димитров на два пъти бе подложен в сериозна обстановка, само че с отлични отигравания съумя да завоюва, като в решителния удар топката попадна с милиметри на линията.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР