Григор Димитров се класира на 1/8-финал на тенис турнира от

...
Григор Димитров се класира на 1/8-финал на тенис турнира от
Коментари Харесай

Гришо разби мощен казахстанец и е на 1/8 финал в Индиън Уелс

Григор Димитров се класира на 1/8-финал на тенис шампионата от сериите Мастърс в Индиън Уелс след триумф с 2:0 (6:3, 6:4) над казахстанеца Александър Бублик за малко над час игра. 

Двубоят стартира чудесно за Григор, който проби противника си още при първия му сервис гейм. Бублик, който е известне с мощния си сервис, взе идващите си две подавания на нула, само че и Димитров направи същото. До нови точки за пробив в първия сет не се стигна и по този начин българинът затвори частта с 6:3. 

Във втория сет Григор още веднъж стартира с пробив, като този път трябваше да се потруди малко повече, като съумя да стигне до брейк при третата си опция. В идващия гейм се стигна до 40:40, само че Димитров не разреши на Бублик да стигне до точка за пробив и завоюва подаването си. И в този сет българинът не даде нито една опция на казахстанеца да го пробие и взе частта с 6:4. 

На 1/8-финалите Григор Димитров ще се изправи против различен тенисист с мощен начален удар - Джон Иснър. Американецът победи Диего Шварцамн с 2:0 (7:5, 6:3). 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР