Григор Димитров се изправя срещу Николас Джари в опит да

...
Григор Димитров се изправя срещу Николас Джари в опит да
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Димитров - Джари на финал в Женева

Григор Димитров се изправя против Николас Джари в опит да завоюва своята 9-а купа от АТП сериите.

Финалът сред двамата на централния корт и започва от 16:00 часа в Женева, където чилиецът играе най-хубавия тенис през своята кариера.

Той има забележителни резултати на клей като записа следващи победи над някогашните първенци Каспър Рууд и Александър Зверев, тъй че през днешния ден ще се опита да завоюва своя втори трофей през сезона.

Българинът, от своя страна, за пръв път от 5 години насам е в позиция да играе за трофей и всички ние се надяваме да е задоволително добре възобновен от тежките си трисетови борби с Кристофър О`Конъл и Тейлър Фриц.

Досега Димитров и Джари са се срещали един път, преди 4 години в Барселона, където южноамериканецът завоюва с тайбрек в третия сет.

Той е висок 198-сантиметра, десничар е и понастоящем се намира под номер 57 в ранглистата, до момента в който Гришо заема 33-ото място и излиза за първи си край на клей от 7 години насам.

Мачът за купата е директно в ефира на MAX sport 1 и Novsport.com ще наблюдава развиването му в действително време, до момента в който нашите гости могат да гледат.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР