Григор Димитров се изправя срещу Николас Джари на финала в

...
Григор Димитров се изправя срещу Николас Джари на финала в
Коментари Харесай

ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО: Григор Димитров - Николас Джари, време е за финал

Григор Димитров се изправя против Николас Джари на финала в шампионата от категорията АТП 250 в Женева. Сблъсъкът е с начален час 16:00, а Gong.bg ще ви направи съпричастни и ще наблюдава всичко най-интересно към него.

Григор Димитров е в чудесна форма, като имаше сложен път до финала. Българинът победи безпроблемно Роберто Карбайес Баена в първи кръг, само че след това имаше компликации против Кристофър О`Конъл, като даже загуби и сет. Най-трудният мач на Гришо по пътя към финала бе на полуфинала против Тейлър Фриц, като двамата играха близо три часа, а първата ни ракета победи в три сета, като последният бе извоюван в тайбрек.

Николас Джари е изненадата на шампионата дотук, защото направи няколко изненади. В първи кръг пребори коравия сърбин Душан Лайович, а след това Тайлон Грикспоор не излезе на корта и Джари продължи служебно напред. На четвъртфинала чилиецът се изправи против първенеца Каспер Рууд, само че съумя да шокира доста хора, като го в профил трагично в три сета. На полуфинала Джари сервира друга сериозна изненада, надделявайки над Александър Зверев с 2:0 сета.

Това е втори дуел сред Григор Димитров и Николас Джари, като първият бе през 2019-а година в Барселона, където чилиецът победи първата ни ракета с 2:1 сета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР