Григор Димитров се изправя срещу Гейс Брауер в осминафинален сблъсък

...
Григор Димитров се изправя срещу Гейс Брауер в осминафинален сблъсък
Коментари Харесай

ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО: Григор Димитров - Гейс Брауер

Григор Димитров се изправя против Гейс Брауер в осминафинален конфликт на шампионата от категорията АТП 250 в Марсилия. Срещата ще започва не преди 16:00 часа и може да я следите НА ЖИВО с Gong.bg, където ще ви създадем съпричастни на всичко най-интересно към мача.

Българинът загуби последния си мач, който бе полуфинал против Данийл Медведев в Ротердам, само че преди този момент реализира влиятелни победи над Аслан Карацев, Хуберт Хуркаш и Алекс Де Минор. Този шампионат дава добър късмет на Григор Димитров да гледа даже към купата, защото противниците не наподобяват непреодолими за първата ни ракета. При възможна победа, българинът ще се изправи против Александър Бублик от Казахстан на четвъртфинала.

Гейс Брауер е на 26 години от Нидерландия. Той е относително забавен тенисист, като в последните седмици записа някои впечатляващи победи, включително над Холгер Руне и спечелилия от София Оупън - Марк-Андреа Хюслер. Брауер трябваше да победи в три сета Елиас Имер от Швеция, с цел да си обезпечи мач с Григор Димитров. Нидерландецът влиза като новобранец в този мач, само че способността му да стои дълго в разигравания може да бъде рискова за българския тенисист в днешния мач.

Очаква ни извънредно забавен конфликт, тъй че не го пропускайте!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР