Григор Димитров се изправя срещу Давид Гофен в сряда от

...
Григор Димитров се изправя срещу Давид Гофен в сряда от
Коментари Харесай

Кортът приляга на Григор, Гофен го превъзхожда само в два аспекта

Григор Димитров се изправя против Давид Гофен в сряда от 16 часа българско време във втори мач от група “Пийт Сампрас” във Финалите на АТР. Както е известно, хасковлията стартира шампионата с трисетова победа над Доминик Тийм, а белгиецът направи същото против Рафаел Надал.

Като спечелили в първите си мачове, двамата се изправят един против различен във втори кръг и триумф на който и да е от тях, ще ги изпрати на полуфинал в Лондон. Другият дуел е от 22 часа наше време сред Доминик Тийм и резервата на Матадора Пабло Кареньо-Буста.

Quicker court conditions at The O2 Arena will play into Grigor Dimitrov's hands when he comes up against Rafael Nadal's conquerer David Goffin on Wednesday, believe @Annabel_Croft & @GregRusedski1 - https://t.co/TPVTGH7d23 pic.twitter.com/JVpaYyjWrQ
— Sky Sports Tennis (@SkySportsTennis) November 14, 2017
Според специалистите на Sky Sports Анабел Крофт и Грег Руседски Димитров ще реализира победа над Гофен в оспорван мач, който най-вероятно също ще се реши в три сета.

“Според мен изискванията в залата в действителност прилягат на Димитров. Настилката е доста бърза, а и той води с 3:1 победи в предходните им мачове. И двамата с Гофен от време на време имат проблеми да завършат дуелите, само че въпреки всичко залагам на Димитров”, разяснява Крофт.

“Ще бъде оспорван мач, само че е време Григор Димитров да потвърди класата си. Въпреки че съм впечатлен от Гофен, залагам на българина. Може би Гофен го превъзхожда във връзка с бекхенд и ретур, само че във всички други аспекти Димитров е по-добър. Всички приказват по какъв начин Григор Димитров е суперзвезда, в този момент е неговият миг”, споделя Руседски, някогашен финалист от US Open.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР