Григор Димитров се изправя срещу американеца Джак Сок в полуфинален

...
Григор Димитров се изправя срещу американеца Джак Сок в полуфинален
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров изравни сетовете срещу Сок в Лондон след 6:0

Григор Димитров се изправя против американеца Джак Сок в полуфинален конфликт от финалния шампионат на АТП в Лондон. Двамата ще излъчат втория финалист, който в неделя ще излезе против Давид Гофен. Димитров и Сок са дебютанти в конкуренцията на осемте най-хубави за годината. Победителят от техния дуел ще бъде едвам втория дебютант от 10 години (Давид Ферер през 2007 г.), който играе край в Лондон.

След три следващи победи против Доминик Тийм (6:3, 5:7, 7:5), Гофен (6:0, 6:2) и Пабло Кареньо Буста (6:1, 6:1), Димитров си обезпечи място във финалната четворка. Съперникът му стигна до дуела, откакто загуби от Роджър Федерер на старта (4:6, 6:7 (4)), само че след това победи Марин Чилич и Александър Зверев.

" Дневник " следи дуела в действително време.

Ключови моменти 23:224:6, 6:0 Гейм за ДимитровЗа следващ път Димитров сподели отличната си отбрана и прелестно напредване по корта, откакто Сок го тества с една доста къса топка.

Американецът изоставаше с 0:30, само че съумя да се върне преди да допусне нова неточност и Димитров да изравни сетовете.

Българинът демонстрира играта от дуелите с Давид Гофен и Кареньо Буста.
23:184:6, 5:0 Гейм за ДимитровЧудесна серия на българския тенисист, който наподобява неукротим във втория сет. Сок дава всичко от себе си, с цел да остане в разиграванията и се държеше до 30:30 преди да отстъпи още един гейм на сметката на Димитров.

Moving swiftly
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР