Григор Димитров се изправя днес след 16:00 часа срещу Давид

...
Григор Димитров се изправя днес след 16:00 часа срещу Давид
Коментари Харесай

Гришо преди един от най-важните си двубои: Това е нещо голямо за България - моята родина!

Григор Димитров се изправя през днешния ден след 16:00 часа против Давид Гофен във втората си среща от финалите на АТП в Лондон. Двубоят е от извънредно значение за най-хубавия ни тенисист, защото при победа ще си подсигурява предварително за полуфиналите в конкуренцията.

Преди конфликта Гришо показа, че е наясно с значимостта от крайния излаз през днешния ден както за себе си, по този начин и за цяла България.

" Това е нещо огромно освен за мен, а за цяла България – моята татковина. Невероятно е да мога да покажа, че всичко е допустимо. Прескачаш граници, без да има значение от кое място си пристигнал. Всичко зависи само от теб и всичко е в ръцете ти. Хората би трябвало да схванат, че когато си поставиш нещо за цел в съзнанието и ежедневно работиш крепко здраво за него и прескачаш тези граници, лимитът ти е единствено небето. Можеш да мечтаеш всеки ден ", съобщи Григор.

" Давид направи извънреден завършек на сезона, в който разчиташе на голямо самочувствие и инерция “, сподели водещият ни тенисист за своя съперник.

* Maчът на Григор Димитров с Давид Гофен стартира малко след 16 часа и ще бъде излъчен непосредствено по Мтел Спорт 1.

ПРОГРАМА НА ГРУПА " А " НА ТУРНИРА В ЛОНДОН
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР