Григор Димитров се е прицелил в титла от Големия шлем

...
Григор Димитров се е прицелил в титла от Големия шлем
Коментари Харесай

Григор: Няма да лъжа - искам титла от Големия шлем

Григор Димитров се е прицелил в купа от Големия шлем през 2018 година Това съобщи той след успеха си в първи кръг на Откритото състезание на Австралия против Денис Новак с 6:3, 6:2, 6:1.

" Гледам мач за мач. Това постоянно е било моя фантазия. Постигнах някои неща, които постоянно съм желал. Това е идната стъпка. Не желая да неистина и да звуча прекомерно непретенциозен. Единственото, което мога да направя, е да се разпределям на 100% % и да се опитам да подвигам равнището с всеки мач ", сподели международният номер 3 след успеха в Мелбърн.

" Доволен съм от формата си. Толкова е хубаво да се върна тук. Имам страхотни мемоари, обичам да играя на този корт. Днес имаше много мощен вятър по време на загрявката. Не можеш да използваш оптимално ударите си, само че аз се пробвах да бъда съсредоточен и да употребявам всяка опция, както и да спестя малко сили ", показа първите си усещания от корта той.

Запитан какъв цвят екип носи, Димитров остави решението в ръцете на публиката, които заедно дефинираха цвета като " розов ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР