Григор Димитров с нов успех на Откритото първенство по тенис

...
Григор Димитров с нов успех на Откритото първенство по тенис
Коментари Харесай

​Григор Димитров с нов успех на Откритото първенство по тенис на Австралия

Григор Димитров с нов триумф на Откритото състезание по тенис на Австралия. Българинът си обезпечи присъединяване в третия кръг на шампионата след победа над уругваеца Пабло Куевас с 3-1 сета.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция
С превръзка на дясното си рамо, поради остаряла контузия и пред погледа на Дани Валверду, Андре Агаси и Щефи Граф, най-хубавият ни тенисист направи пробив още в първия случай, в който съперникът му сервираше, а по-късно резервира задатъка си, с цел да завоюва откриващия сет с 6-3. 33-годишният уругваец изравни резултата след тайбрек във втория сет, само че от тук до края на срещата Димитров беше по-добрият от двамата и си обезпечи присъединяване в третия кръг, печелейки оставащите две елементи с 6-3 и 7-5.



Следващият противник на българина е Томас Фабиано от Италия. Григор се намира с 82 места по-напред от него в международната класация, а двамата в никакъв случай до момента не са се изправяли един против различен. Срещата им от третия кръг на Откритото състезание на Австралия ще бъде в петък заран.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР