Григор Димитров продължава да се представя изключително силно през настоящата

...
Григор Димитров продължава да се представя изключително силно през настоящата
Коментари Харесай

Гришо подлуди съперника - той не издържа и си счупи ракетата

Григор Димитров продължава да се показва извънредно мощно през актуалната година, като към този момент е на четвъртфинал на Мастърса в Маями, който е негов първи в кариерата му. Българинът се наложи с 2:1 сета в последния си дуел против Хуберт Хуркач, като срещата бе извънредно трагична и изпълнена с голям брой хубави разигравания.

В решителния трети сет по време на тайбрека резултатът бе 2:2, а Хуркач излезе на мрежата, с цел да приключи сякаш рутинна точка, като Гришо не съумя да върне топката. В последна сметка се оказа, че полякът е докоснал с левия крайник мрежата, като това е забрането, а съдията на стола незабавно видя това и отсъди точката в интерес на Димитров.

Това очевидно вбеси сякаш спокойния Хуркач, който реагира яростно и захвърли ракетата на земята в опит да я счупи. За дейностите си не получи предизвестие, само че загуби в последна сметка тайбрека, както и конфликта с Гришо. Двамата на мрежата размениха няколко положителни думи за случката, като не изглеждаше да има неприятни усеща към двамата.

Повече може да видите във видеото!

" Mr Hurkacz touched the net with his left foot... "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР