Григор Димитров продължава да играе най-силния си тенис и от

...
Григор Димитров продължава да играе най-силния си тенис и от
Коментари Харесай

6 години по-късно - Григор Димитров отново е в топ 10

Григор Димитров продължава да играе най-силния си тенис и от началото на годината се показва в действителност ослепително.
 Григор Димитров на Miami Open - успеха над Карлос Алкарас и шансът да попадне още веднъж в топ 10
Може ли Григор Димитров още веднъж да е в топ 10

Шансовете на българина са изцяло действителни

Най-добрият български тенисист завоюва шампионата в Бризбейн при започване на годината, а по-късно спори за купата на шампионата в Марсилия. Е, там не съумя да завоюва, само че пък направи значима поръчка за връщане в топ 10.

След мощните си игри на Miami Open и отстраняването на Хумберт Хуркач и Карлос Алкарас, Григор Димитров трябваше да победи Александър Зверев, с цел да влезе още веднъж в най-хубавите 10 в тениса. И го направи.
 Снимка 659245

Димитров надви над Зверев с 6-4, 6-7, 6-4 в мач от тази нощ и по този метод се класира за финала на Miami Open. Но по-важното е, че с тази победа българинът още веднъж се завърна в топ 10. Когато в понеделник бъдат обновени точките в подреждането в ATP - Григор Димитров ще бъде под номер 9, изкачвайки се с три позиции.

По този метод той изхвърля австралиеца Алекс де Минор от топ 10 и се подрежда с една позиция пред поляка Хумберт Хуркач, който победи на шампионата в Маями. Колкото до финала на Miami Open - там Димитров ще играе против Яник Синер, който също чупи личните си върхове.
 Новак Джокович и решението му да се раздели с треньора си Горан Иванишевич
След 6 години дружно - Новак Джокович се раздели с треньора си

Сърбинът желае да се върне на победния път

Ако Синер победи Григор на финала в неделя, той ще измести Алкарас от второто място, което е рекордно високо класиране за него досега. За Григор Димитров финалът на Miami Open ще бъде късмет да вдигне трофей от сериите Master 1000 за първи път от 2017 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР