Григор Димитров пристигна във Флорида, след като заради контузия трябваше

...
Григор Димитров пристигна във Флорида, след като заради контузия трябваше
Коментари Харесай

Какъв е шансът Григор Димитров да спечели Miami Open?


Григор Димитров дойде във Флорида, откакто поради травма трябваше наложително да напусне Индиън Уелс. Това е и една от аргументите към формата му в този момент да няма кой знае какъв брой огромни упования.

Българинът ще стартира присъединяване си на Мастърс шампионата в Маями против Фабио Фонини или Ян-Ленард Щруф. Италианецът и германецът играят между тях към среднощ

Коефициентът първата ни ракета да вземе купата е, като толкоз е за играчи като Алехандро Давидович, Бен Шелтън, Фокина и Франсиско Серундоло

Коефициентите за мачовете можете да разгледате на.

Най-високо се прави оценка шансът на Карлос Алкарас, който върна позицията си на №1. Условието испанецът да остане обаче там и след Маями е просто – той би трябвало да отбрани купата си от предходната година. Ставката това да се случи е.

Алкарас е в отлична форма и единствено преди няколко дни подвигна трофея в Индиън Уелс, прекъсвайки серията на Даниил Медведев от 19 следващи победи. Това бе трета Мастърс корона за Алкарас, който към този момент е печелил и двата шампионата от „ Слънчевия дубъл “.

Именно Медведев е измежду любимците за купа във Флорида. Коефициентът за него е, като топ 5 допълват Яник Синер ( ), Стефанос Циципас ( ) и Александър Зверев ().

От последните изброени, под въпрос е положението на Циципас. Той отпадна още във втори кръг в Индиън Уелс след проваляне от Джордан Томпсън. Гръцкият тенисист, който бе малтретиран от болки в рамото, бе надалеч от нормалното си равнище, само че все пак имаше огромни шансове да напусне корта като победител.


*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Cafe: Кой ще спре Алкарас?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР