Григор Димитров приключи участието си на Мастърс“ турнира в Мадрид

...
Григор Димитров приключи участието си на Мастърс“ турнира в Мадрид
Коментари Харесай

Бившо гадже на Леонардо ди Каприо е новата любов на Гришо? 


Григор Димитров завърши присъединяване си на „ Мастърс “ шампионата в Мадрид след проваляне от защитаващия купата Карлос Алкарас. Световният номер две надигра най-хубавия ни тенисист с 6:2, 7:5.

Не загубата на българина е най-коментираната тематика от мача на централния корт. Всички погледи на почитателите на Григор бяха привлечени към една дама в ложата му. Красавицата стискаше палци за Димитров дружно с щаба му.

Сексапилната кокона не е коя да е. Тя е румънската актриса и модел Мадалина Генеа. 35-годишната мацка е родена на 8 август 1987 година в Слатина. Като дете учи пиано и балет, само че на 15-годишна възраст взема решение да преследва кариера в модата. Малко по-късно се мести в Милано, където живее и до през днешния ден. Все по-често Мадалина се изявява на огромния екран. Миналата година взе присъединяване във кино лентата Deep Fear, в който си партнира с Ед Уестуик. Преди това влезе в облика на самата София Лорен в „ Домът на Гучи “.

Генеа е магнит за известните мъже. В плен на хубостта й падат холивудските звезди Леонардо ди Каприо и Джерард Бътлър. Първи по нея лудна артистът от „ Титаник “. Връзката им не продължи дълго. Далеч повече време румънката прекара в прегръдките на Бътлър. Приема тежко края на връзките им, тъй като е бясно влюбена в него. След това за малко е с дизайнера Филип Плейн.

Румънката има щерка, Шарлот. Тя е от връзката й с известния румънски композитор Матей Стратан. Нещата сред двамата бяха на приливи и отливи. Със сина на милионера Дан Стратан се разделяха и събираха на няколко пъти, до момента в който сложиха финален край през 2019-а. Скоро по-късно Мадалина бе в прегръдките на милиардера Вито Шнабел. И там нещата не продължиха дълго. Имала е връзки и с няколко футболисти, измежду които италианският плейбой Марко Бориело и националът Николо Дзаниоло.

По-наблюдателни почитатели на Григор се сетиха, че Генеа бе и на шампионата в Маями през март. Тогава красивата румънка бе в компанията на един от хората, представляващи ползите на Димитров – Крис Маккормък. Той е вицепрезидент на една от най-големите спортни организации в света – GSE Worldwide. Бе с нея в ложата и в Мадрид. Генеа е качила и няколко фотоси от плажа в Маями, направени по време на шампионата там.

Слуховете, че сред българина и красивата румънка може да има нещо, се ускоряват от обстоятелството, че двамата се следват взаимно в инстаграм. Освен това Мадалина хареса изявления на няколко правилни почитатели на Гришо, на които самият той е почитател, в последните дни.

Присъствието на Генеа към тенисиста ни ускорява и слуховете, че всичко сред него и Лолита Османова е завършило. Подобни намеци вървят от няколко месеца. Нито един от двамата не разяснява какво се случва с тях, само че не са се появявали дружно от US Open през септември. Все отново рускинята бе видяна да го следи по време на шампионата в Монте Карло. След отпадането му обаче Лолита продължи да върви на мачовете на съветските тенисисти. Изгледа даже победа на финала на Андрей Рубльов в компанията на приятелката му. Руснакът е непосредствен приятел и на Григор. Лолита продължава настойчиво да мълчи какво се е случило сред нея и българина.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР