Григор Димитров прие “уайлд кард” от организаторите на тенис турнира

...
Григор Димитров прие “уайлд кард” от организаторите на тенис турнира
Коментари Харесай

Григор Димитров с жестока конкуренция във Вашингтон

Григор Димитров одобри “уайлд кард” от уредниците на тенис шампионата от сериите АТР500 във Вашингтон и ще взе участие в събитието, което стартира на 31 юли. В американската столица предходната година той отпадна още в първия си мач, тъй че няма да се тормози за отбрана на точки за международната класация.
Към момента, в случай че няма някакви травми или промени в последния миг, стартовият лист на шампионата във Вашингтон е доста по-внушителен от този на предшестващия го в Хамбург.

В немския град събитието също е от категория АТР500, само че от топ 30 на ранглистата вземат участие единствено 24-ия Алберт Рамос-Виньолас и 29-ия Пабло Куевас. Неслучайно уредниците пробваха да изкушат Рафаел Надал с “уайлд кард” и хонорар от 500 хиляди евро, само че той избра да тренира в родния Манакор и по този начин шампионатът в Хамбург остана без никакъв искра.

Във Вашингтон обаче картинката ще бъде напълно по-различна, тъй като с изключение на Григор Димитров, “уайлд кард” получиха още Кей Нишикори (8-ми в света, първенец от 2015 година) и Милош Раонич (9-и в света, първенец от 2014 година). Хасковлията е под номер 10, а водач в главната скица ще бъде Доминик Тийм (7-и в класацията на АТР). В допълнение към тях ще забележим още цели осем състезатели от топ 30 - Александър Зверев (11), Гаел Монфис (13, първенец от предходната година), Джак Сок (17), Люка Пуй (18), Ник Кирьос (20), Джон Иснър (21), Жил Мюлер (22) и Миша Зверев (28).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР