Григор Димитров през вчерашния ден даде победоносен старт на участието

...
Григор Димитров през вчерашния ден даде победоносен старт на участието
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Бублик за място на полуфиналите в Марсилия

Григор Димитров през вчерашния ден даде триумфален старт на присъединяване си на АТР 250 конкуренцията в Марсилия, откакто нямаше никакви усложнения да се оправи със съпротивата на квалификанта Хийс Броуер. С този си триумф най-хубавият ни тенисист си обезпечи място във етапа на топ 8 в надпреварата, като в опит да се класира на втори следващ полуфинал българинът следва да се изправи против постоянно непредсказуемия Александър Бублик.

Казахстанецът, който нееднократно в предишното е засвидетелствал класата си точно при игра в зала, на каквито условия идва и единствената му АТР купа в кариерата до момента, завоювана в Монпелие преди година, се намираше в ужасяваща серия от 10 следващи загуби, която обаче спря през тази седмица, откакто международният номер 50 се завърна на победния път, надигравайки Филип Крайнович и Грегоар Барер. В съперничеството сред Димитров и Бублик откриваме четири предходни надпревари, като всеки от двамата четвъртфиналисти в Марсилия може да се похвали с по два триумфа на сметката си, само че точно Григор е индивидът, който победи при последните им два конфликта. 

Това безспорно носи по-голямо самочувствие на първата ни ракета за идния дуел, който ще започва след броени, а в случай че вие желаете да наблюдавате онлайн борбата на Гришо за място на полуфиналите в Марсилия, то можете да го извършите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР