Григор Димитров през годините несъмнено се отличи като един от

...
Григор Димитров през годините несъмнено се отличи като един от
Коментари Харесай

В духа на модата: Григор остана само по бельо при фотосесия за Lacoste

Григор Димитров през годините безспорно се отличи като един от най-елегантните и привлекателни играчи на тенис сцената, което му донесе голям брой челни позиции в фешън списания и ранглисти. Новосформираното партньорство сред един от водещите марки в света на модата - Lacoste, и родната ни първа ракета, който през май 2023-та реши да облече екипа на френската компания, пък несъмнено работи изцяло съгласно упованията, с оглед това какъв брой скъп кадър за марката се явява българинът.

Именно най-хубавият ни тенисист влезе в ролята на модел за Lacoste при представянето на новата сбирка долни дрехи на компанията. Гришо, от своя страна, не пропусна и самичък да показа въпросната вест с аудиторията си в обществената мрежа Instagram, като разгласява определени фрагменти от фотосесията си за марката.

" Комфорт, грациозност и независимост на придвижването - Lacoste обновява мъжкото долни дрехи. Олицетворението на новата сбирка е един необикновен тенис първенец: Григор Димитров " - написаха още от Lacoste. За международния номер 14 пък по-късно тази заран следва извънредно значима четвъртфинална борба на АТР 250 шампионата в Бризбейн, където българинът ще се изправи против домакинския представител и двойков първенец от Аустрелиън Оупън - Ринки Хиджиката.
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР