Григор Димитров потвърди участието си на турнира на трева Куинс

...
Григор Димитров потвърди участието си на турнира на трева Куинс
Коментари Харесай

Григор Димитров потвърди участието си в Куинс през юни

Григор Димитров удостовери присъединяване си на шампионата на трева Куинс в Лондон, който се организира две седмици преди началото на Wimbledon.

 Григор Димитров против Фелисиано Лопес на полуфиналите в Куинс
Гришо към този момент знае противника си за полуфиналите в Куинс

Григор води с 2:1 триумфа на испанския деец

Българинът е притежател на купата през 2014 година, когато конкуренцията беше от сериите ATP 250. Сега към този момент шампионатът е с едно равнище по-на-горе - ATP 500. Победителят от 2012 година и сегашен №3 Марин Чилия също е удостоверил присъединяване си за наслада на уредниците. Те горещо желаят някогашният международен №1 Анди Мъри да се излекува до юни и също да се пусне на тревния корт. Мъри пет пъти е триумфирал с купата в Куинс.

Димитров пази едни от най-хубавите си мемоари от Лондон. През 2014 година победи в Куинс пред погледа на тогавашната си другарка Мария Шарапова. През предходната година Гришо загуби в оспорван полуфинален мач против бъдещия победител Фелисиано Лопес Испания. Срещата беше прекъсвана заради дъжд, който постоянно прави шампионатът непредсказуем.

" Турнирът в Куинс е един от обичаните ми шампионати. В него има толкоз доста история, а сезонът на трева е един от най-хубавите за мен моменти през годината. След като завоювах трофея, съм стимулиран още повече да се показва на равнище тази година в Куинс и на Wimbledon ", сподели Григор Димитров.

" Ще имаме трима от четиримата топ играчи в ранглистата, а Анди Мъри също възнамерява да е подготвен в точния момент. Марин и Григор са получавали уайлдкард в ранните си години и двамата се отблагодариха по-късно, като постоянно се завръщаха тук ", сподели турнирният шеф.

 Снимка 300936
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР