Григор Димитров постигна исторически първи обрат от 0:2 сета в

...
Григор Димитров постигна исторически първи обрат от 0:2 сета в
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Анди Мъри във втория кръг на US Open!

Григор Димитров реализира исторически първи поврат от 0:2 сета в кариерата си въобще на старта на тазгодишния US Open, като драмата бе цялостна, само че след три избавени мачбола най-хубавият български тенисист пречупи съпротивата на Алекс Молчан. Класирането на първата ни ракета за втория кръг в конкуренцията пък означаваше, че ни следва едно забравено в последните години тенис представление сред някогашния номер три и Анди Мъри.

В съперничеството сред Гришо и 3-кратния първенец от Големия шлем, който е и някогашен подобен в Ню Йорк, откриваме цели 11 досегашни дуела, като превесът е напълно на страната британеца, поради обстоятелството че сърът е излязъл в позицията на победител осем пъти, до момента в който на сметката на сънародника ни личат три триумфа. Днешният им мач се явява тяхната четвърта среща на " мейджър " равнище, като в предходните три Мъри победи по един път на Аустрелиън Оупън и тук на US Open, до момента в който Димитров детронира някогашния номер едно на Уимбълдън през 2014-а година, когато след това доближи и полуфиналите.

Битката сред двама от най-хубавите тенисисти за миналото десетилетие не беше подмината с лека ръка от уредниците на шампионата в Ню Йорк, които избраха да слагат чакания от всички ни дуел първи в програмата на най-голямото тенис съоражение в света - " Артър Аш Стейдиъм ", което значи, че конфликтът ще започва в 19:00 часа българско време. Вие пък не би трябвало да забравяте, че в случай че желаете да наблюдавате онлайн срещата сред Григор Димитров и Анди Мъри от втория кръг на US Open, то можете да го сторите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР