Григор Димитров постави безметежен старт на тазгодишния си сезон на

...
Григор Димитров постави безметежен старт на тазгодишния си сезон на
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Артур Риндеркнеш

Григор Димитров сложи безметежен старт на тазгодишния си сезон на трева, постигайки повече от безапелационен триумф в първия квалификационен кръг на АТР 500 конкуренцията в Куинс. Нашият съотечественик надви над Александър Вукич за по-малко от час игра, а през днешния ден му следва да излезе за последния си дуел от пресявките в търсене на място в главната скица, като негов противник ще бъде Артур Риндеркнеш.

Понастоящем французинът се намира на 85-а позиция в международната класация, до момента в който рекордното му класиране в кариерата е 42-рото място, до което доближи през есента на предходната година. Резултатите му на трева дотук в кариерата не са изключително впечатляващи, като той е реализирал едвам 2 победи в общо 6 изиграни срещи на тази настилка.

Днешният дуел сред Димитров и Риндеркнеш ще бъде първи в историята на тяхното съревнование и ще открие програмата за неделя на корт №5 в Лондон. Това значи, че началото на борбата ще бъде сложено не преди 13:00 часа българско време, а вие още веднъж ще можете да го наблюдавате на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР