Григор Димитров - поставен под №3 в основната схема, ще

...
Григор Димитров - поставен под №3 в основната схема, ще
Коментари Харесай

Твърде неприятен жребий за Гришо в Индиън Уелс

Григор Димитров - подложен под №3 в главната скица, ще стартира против спечелилия от 39-ия в света Фернандо Вердаско (Испания) и аржентинеца Гуидо Пея, който е №60 в ранглистата в мощния тенис шампионат в Индиън Уелс.
Именно Пея победи рано Гришо в Маями през 2017 година, по това време на сезона в другия огромен американски "Мастърс " на твърди кортове. Общият баланс на срещите им е 1:1, до момента в който против Вердаско преимуществото е за българина - 2:1 победи.
При триумф в кръг №2, Димитров е евентуално да се изправи против постоянно неуместния му Андрей Рубльов, който също пропуща първи кръг, а след това среща спечелилия от Фриц - Опелка.

После идва ново мъчно затруднение - един от испанците Роберто Баутиста Агут или Албер Рамос-Винолас е най-вероятен съперници, с цел да се стигне до възможен четвъртфинал против Ник Кирьос или намиращия се отлична форма Кевин Андерсън, в случай че и двамата не са изгубили изненадващо до този стадий.

На полуфинал би следвало да чака Федерер, който по пътя си ще би трябвало да срещне някой всред Томаш Бердих и Доминик Тийм.

Тази вечер след 21 часа българско време стартират срещите от квалификациите, а на следващия ден вечер са и дуелите от първия кръг при мъжете.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР