Григор Димитров попари мераците на Люис Хамилтън да си върне

...
Григор Димитров попари мераците на Люис Хамилтън да си върне
Коментари Харесай

Григор се присмя на мераците на Хамилтън към Никол

Григор Димитров попари мераците на Люис Хамилтън да си върне назад Никол Шерцингер. Хавайката и българина за следващ път потвърдиха, че са дружно, на инат на слуховете, че връзката им е пред разпад. Медиите в Англия тръбят, че Хамилтън в последно време много интензивно си написа с Никол, с вярата да си я върне. Двамата бяха дружно седем години, а когато певицата разгласи, че желае деца и семейство, водачът от Формула 1 реши, че му е рано за сватбен живот и я заряза.

Двойката се събира и разделя над шест пъти, до момента в който Никол дефинитивно не го заряза. Към днешна дата петкратния международен първенец и рали играч не пропуща да й прави похвали и да накара Гришо да ревнува, написа "България през днешния ден ".

Тенис звездата обаче не наподобява обезпокоен от протичащото се. Преди дни, той даже оказа помощ на обичаната си да направи празненство за сватбата на своя другарка в Калифорния.

Именно със фотосите, които Никол пусна от купона, Гришо се присмя на опитите на Хамилтън да си я върне. В момента смуглата хубавица е отдадена на кариерата си и не наподобява изключително заинтересувана от някогашната си обич. Тя преодоля мъчителната разлъка с някогашния си избраник и е щастлива.

С Григор също не се виждат постоянно, тъй като той непрекъснато пътува по шампионати, а Никол има непрекъснати участия в риалити формати, което я трансформира в арбитър на едни от най-гледаните шоута през последните години.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР