Григор Димитров получи уайлд кард за АТР 250 надпреварата в

...
Григор Димитров получи уайлд кард за АТР 250 надпреварата в
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Кристофър О`Конъл

Григор Димитров получи " уайлд кард " за АТР 250 конкуренцията в Женева, провеждаща се директно преди Откритото състезание на Франция. През вчерашния ден най-хубавият ни тенисист откри акцията си с безапелационен триумф над международния №58 Роберто Карбайес Баена, като по този метод си подсигурява място в четвъртфиналната фаза на шампионата в швейцарския град.

В борба за класиране измежду най-хубавите четири в надпреварата първата ни ракета ще се изправи против 85-ия в света Кристофър О`Конъл, който в хода на сегашния клей сезон може да се похвали с присъединяване на цели 3 АТР 1/4-финала. До този миг австралиецът и нашето момче имат единствено един изигран формален дуел, датиращ от Аустрелиън Оупън 2017, когато родният ни представител не отпусна нито сет на днешния си конкурент.

Предстоящият конфликт посред им е трети в програмата на централния корт в Женева, което значи, че предстоящото му начало е не преди 15:30 часа българско време. Вие пък още веднъж ще имате опция да наблюдавате изявите на нашия съотечественик на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР