Григор Димитров почти сигурно ще остане №4 в света, въпреки

...
Григор Димитров почти сигурно ще остане №4 в света, въпреки
Коментари Харесай

Григор Димитров почти сигурно остава №4 след Индиън Уелс

Григор Димитров съвсем несъмнено ще остане №4 в света, макар ранното си отпадане на шампионата от сериите “Мастърс” в Индиън Уелс. Българинът загуби първия си мач във втора поредна конкуренция, като този път непреодолимо затруднение за него се оказа испанският деец Фернандо Вердаско, който го отстрани с 6:7(4), 6:4, 3:6. Неговият преследвач в ранглистата Александър Зверев обаче също отпадна. Тази нощ германецът отстъпи пред Жоао Соуза с 5:7, 7:5, 4:6, а на него му трябваше четвъртфинал, с цел да измести Григор.

Monday morning feels.

We feel you, @GrigorDimitrov...#BNPPO18pic.twitter.com/pDizyRN6n4
— Mouratoglou Tennis Academy (@MouratoglouAcad) March 12, 2018
Зверев като цяло бе много неоснователен против 85-ия в света, макар че поведе с пробив за 4:2 в първия сет. Слабият сервис и многото неточности изиграха неприятна смешка на германеца, който разреши поврат. Същото се случи и в третия сет, когато той дръпна с 4:1. Последваха обаче пет следващи гейма за Жоао Соуза и нов поврат за 6:4 и класиране за идващия кръг.

Decent footy skills from @GrigorDimitrov here.

More highlights from around the grounds in my diary here: https://t.co/TqpzxKOgI7 pic.twitter.com/CHKhoIst0o
— Reem Abulleil (@ReemAbulleil) March 10, 2018
Все още опасност за четвъртото място на Григор е австриецът Доминик Тийм, който сега е шести с 3810 точки или 825 точки по-малко от българина. Той обаче би трябвало да завоюва купата в Индиън Уелс, с цел да измести Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР