Григор Димитров победи Давид Гофен с 6:4, 7:5 в мач

...
Григор Димитров победи Давид Гофен с 6:4, 7:5 в мач
Коментари Харесай

Димитров победи Гофен, за да изравни резултата срещу Белгия

Григор Димитров победи Давид Гофен с 6:4, 7:5 в мач от група А на United Cup. Така България изравни резултата против Белгия на 1-1 победи.

Българинът стигна първи до пробив за 3:1, само че позволи равнене при 4:4. Гришо завоюва до още един път подаването на противника 5:4 и затвори първата част.

Втората част стартира с замяна на пробиви в първите два гейма. В идващия гейм Димитров трябваше да страда, като му се наложи да избави цели шест точки за пробив, преди въпреки всичко да завоюва подаването си и да поведе с 2-1.. При 6:5 Григор поведе с 40-15 при сервис на Гофен и още от първата си опция затвори мача в своя изгода.

По-рано през днешния ден Изабелла Шиникова отстъпи с 1:6, 6:3, 3:6 от №72 в международната класация Алисън Ван Ойтванк. Българката стартира неприятно и след два пробива загуби първата част с 1:6. Във втория сет Ван Ойтванк проби за 2:1, само че Шиникова отговори с четири следващи извоювани гейма. Изабелла сервира за продобиване на сета при 5:3 и съумя с гейм на нула.

Третата решителна част беше решена от единствено един пробив за 4:2 в интерес на Ван Ойтванк.

Сблъсъкът сред България и Белгия продължава на следващия ден с нови три дуела. От 4.00 часа Виктория Томова ще играе против Елизе Мертенс, а по-късно Димитър Кузманов ще се изправи против Зизу Бергс. Срещата ще приключи с мач на смесени двойки. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР