Григор Димитров пак ще разцъква тенис с милиардера Ричард Брансън.

...
Григор Димитров пак ще разцъква тенис с милиардера Ричард Брансън.
Коментари Харесай

Гришо играе с милиардера Ричард Брансън! Богаташът го покани на частния му екзотичен остров

Григор Димитров отново ще разцъква тенис с милиардера Ричард Брансън . Българинът е огромната звезда на благотворителния шампионат „ Некер Къп " тази година. Надпреварата се завръща с десето юбилейно издание. Миналата година тя не се състоя поради пандемията от ковид. Сега Брансън oтново е хазаин на шампионата на своя остpoв Некер.

Надпреварата стартира през днешния ден и ще завърши в неделя. Вече няколко години милиардерът организира проаматьорския шампионат. В него се включват известни тенисисти и богати дилетанти, които получават опцията да се допрян до експертите, като дадат солидни суми за щедрост. По традиция участниците в конкуренцията получават доста развлечение от самото начало с разнообразни интензивности като голф, водни спортове и други

Тази година огромната звезда е Григор . Освен него още двама известни тенисисти ще вземат присъединяване в шампионата и се радват на гостоприемството на Брансън .

Димитров към този момент е на остров Некер. Той дойде дружно с половинката си Лолита Османова в сряда. Двамата са настанени в една от красивите вили с необикновен аспект. Още първия ден Гришо и Лолита се разходиха из острова, разгледаха лемурите, с които е известно. Животните се развъждат от Брансън. Милиардерът е един най-известните почитатели Григор, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР